Wednesday, 4 May 2011

HOTSTUFF ♥

yeah ! kami style kami HOT ! so what ?
you all peduli kan kata orng lua sana semua dengki tguk kite HOT kan kan biy 
kiterong HOT ! sekurang kurang nye kiterong ta myusah kan duit mak bapak korang OKEY :) so mirrror your face b4 TALK abous other people oke ! yeah ! biy  I LOVE YOU MUAHAHAH FREIND FOREVER <3
you all yang kat luar sana , jgn pdng rendah pada kiterong . kiterong ta sjht nd seburuk itu key :)
kiteong semua sng berkawan nd sentiasa happy je :) so tapayah la segan segan nak tegor nak berkawan an kiterong semua <3

MISS THAT TIME ♥

SAYANG KORANG TAW TAW !
hmm ~ rindu gila kat korang , da lame kita tak lepak same2 kan cam dulu hmm :( semua da buzy je kan ,itsokey la one day we back together again :) rindu mas . iema nd melissa (awok) i love you korang muahahaha muahahaha !!  nanti if ade mase kite lepak la cm dulu2 oke ;)

Tuesday, 26 April 2011

20.4.2011

Adeq aku yang si era cyrus tu suruh lah aku ikat kan rambut dye aww ..dye suruh aku ikat kan tocang lah kan so aku pon wat lah :) sekali buat punyer buat  terus tak jadi tocang aku tu SO SAD :( aku try lagi sekali wat , ta jdi juagk , pas 2 aku belai lah rambut dye .. belai2 aku rse cam ade something kat rambut dye . sekali aku tenguk dye ada k*** aishh !! ape lagi law bukan menyakit dengan si y*** dak me*aw*i .. eeeee ... bengang betul aku oh ! dalah da lame tak kena law crik seng takpe ni nyusah kan je aishh !! aku pun pnggil lah manja ouh ! mintak tolong carik kan sekali kan , eee banyak lah jugak , hampir sengah jam kiterong mncarik nye .. pas 2 aku dgn era cyrus check kepala manja .. jenjeng ... manja pon ade jugak rupanyee.. tapi ta bayk la cuz rambut manja kan pendek so seng nak carikla .. da abis carik manja punye lak, HAHAHAH my turn la ape lagi kan ,, hmmm~ hampeh ! aku pon ade jugak , aku punye ta byak cuz aku kurang lepak an dak yang ade k*** tu HEHHEE :p selamat lah aku kan .. selamt mmg selamat tp asyik2 nak garu je kepala ni eee -..- hampir satu jam lebih lah kiterong carik aww,, penat gila :( hmm ~ so lepas ni kiterong kena lebih berhati hati lagi hee :P tu jelah kesah nye ..
sekian terima kasih :)

Wednesday, 20 April 2011

My Love litter Sista ♥

Amalina Mohammad 
first sys kenal adeq kat FACEBOOK kan :) time 2 adeq wall sys kan kan sayang ? hee :P
sys pon tego la adeq .. pas tu tibe2 adeq mintak jd adeq angkat sys kan :) hmm ~ dari situ la knal ade qkesyangan sys ni <3 kebetolan lak atem ni GF adeq rupe nye .. seriuselly sys ta tahu yyg korang kapel oh ! sys tahu pon time sys hang aww.. atem panggil sys dye ckp adeq angkat kau amaline eak? then sys ckp la a'akh ! sys ckp lah asl ? atem cakap amaline awek atem rupenye HAHAHAH !! 2 lah story nye hee :P
I MISS YOU MORE THAN adeq <3 <3  I LOVE YOU SO SO MUCHHH .....


MY TRUE BFF ♥

MAS HANIS BT MAT
aku kawan dengan die dari form 3 :) susah senang aku an dye sentiasa bersama , dye orng nye baik sgt , amik berat pasal aku , tolong aku bila aku tengah susah , selalu nasihat kan aku :D mas thanks for everthing <3, mas ni jnis yg kuat merajuk , cepat terasa , nd satu lagi pangai yg orang ANTI dye jenjeng.... pagai dye cm dak2 HAHAHAH .. biasa lah 2 kan .. tap kalau orang da knl mas ni tade ape lah, oke nye .. cuma orang ta paham dye 2 yang nak gaduh je tahu hmm ~ ta paham betul aku !  aku tak penah lupe kan kau mas .. kau lah kawan aku sampai bila bila oh ! kite tetap kawan sampai bila bila walaupon kite berjauhan kan , tapi takpe kite masih boleh contack2 kan :) law ada papae text je  sedia membantu kau :)  
FRIEND FOREVER (!)

MY EX-COUPLE nik nur asyraf syazwan ♥

NIK NUR ASYRAF SYAZWAN ! first aku kenal dye kat FACEBOOK :)second aku meet dye kat PAVILION , aku makan bersama sama an dye kat KFC :) tapi time tu kiterong cam nak tanak lah huhuu !! thirth lak aku lepak MV ,taman melati then aku trngat na ajk dye join lpak sekli .. aku text lah dye ajk lepak dye pon ckp dye na dtg aww , lepak punyer lepak .. malam tu dye terus text aku .. dye cakap nak COUPLE an aku ! so aku pon ape lagi kan ONN sje .. time tu pulak aku SINGLE KAN ? accept dgn rela hati :D first date aku an dye , kiterong cam MALU MALU pon ade , nak borak pon da ta tahu nak cakap pasl ape ? kadang tu law mesej pon cam nak tanak taw ! HAHAHAH funny kan kiterong :) but dah selalu aku an dye meet ,kiterong da tak MALU MALU lagy hee :P , NIK ni jeniS yang suka sgt wat MUKE..tak tahu la knpe ? dgn CARA wt muke dye mybbkan aku ta suka aww PALING MENYAPAH! boleh dikata hampir EVERDAY aku an dye FIGHTER ! hee :p gaduh pon , gaduh MANJA MANJA ♥ HONEST aku memang SAYANG kan dye but now i cant ? sorry hmm ~
myb aku an dye tade JODOH kod :( itsokey lah law ade jodoh kite myb kite BCAK TOGETHER ♥♥♥  i miss you  :(

MY TRUE SIBLING ♥

First me ERA :) Second MANJA :) Thirth eja :) nd Last YANA :)
WE ALL ALWAYS HAPPY ND ALWAYS TOGETHER ANYWHERE ..
susah senang kami tetap bersama walaupon ape ape yang terjadi ..
kiterong selalu bergaduh lah jugak tape paling paling pon gaduh MANJA lah kata kan HHAHAH !! yana ni jenis yg sopan ,baik ? boleyh lah hihii :P so aku, manja suka bully dye aww ! BEST aww ..
about eja lak ? eja ni cam BLUR heee :P dye ni suka LAUGH aww..
LAUGH dye boleh semua org gelak lah kata kan ..law dye FALL IN LOVE ya allah ! mengalah kan orng yang da MARRIED , dye lak yg OVERDOS !! eja..eja !!
about manja ? manja ni lak law COUPLE kan tak penah yang lama aww..
aku pon tak tahu knpe? myb cepat sgt BORED kod ?hmmmm ~
HAH ? dye ni PANAS BARAN aww , nd dye ni jenis TA SUKA DIPAKSE OK ;)PADA SESIAPA YANG FRIEND OR COUPLE AN MANJA HOPE BE PATIENT ok 
THAT MY TRUE SIBLING  ♥ 

Tuesday, 19 April 2011

MY BELOEVED ♥♥♥

MOHD ALI USMAN 
honey ! I LOVE YOU SO MUCH ! I always MISS you !
i dah tanak kite gaduhgaduh lagi cam dulu i nak kite ALWAYS HAPPY  :D ONLY YOU IN MY HEART 
AND i promise you that i will stand right 
by your SIDE honey !
you if i do something wrong, i am so sorry 
i never means hurt you :( i LOVE .. LOVE AND LOVE YOU SO MUCHH !!
MUAAHHHHHHH 
I HOPE WE ALWAYS  TOGETHER 
FOREVER AND EVER UNTIL DIED !!