Tuesday, 26 April 2011

20.4.2011

Adeq aku yang si era cyrus tu suruh lah aku ikat kan rambut dye aww ..dye suruh aku ikat kan tocang lah kan so aku pon wat lah :) sekali buat punyer buat  terus tak jadi tocang aku tu SO SAD :( aku try lagi sekali wat , ta jdi juagk , pas 2 aku belai lah rambut dye .. belai2 aku rse cam ade something kat rambut dye . sekali aku tenguk dye ada k*** aishh !! ape lagi law bukan menyakit dengan si y*** dak me*aw*i .. eeeee ... bengang betul aku oh ! dalah da lame tak kena law crik seng takpe ni nyusah kan je aishh !! aku pun pnggil lah manja ouh ! mintak tolong carik kan sekali kan , eee banyak lah jugak , hampir sengah jam kiterong mncarik nye .. pas 2 aku dgn era cyrus check kepala manja .. jenjeng ... manja pon ade jugak rupanyee.. tapi ta bayk la cuz rambut manja kan pendek so seng nak carikla .. da abis carik manja punye lak, HAHAHAH my turn la ape lagi kan ,, hmmm~ hampeh ! aku pon ade jugak , aku punye ta byak cuz aku kurang lepak an dak yang ade k*** tu HEHHEE :p selamat lah aku kan .. selamt mmg selamat tp asyik2 nak garu je kepala ni eee -..- hampir satu jam lebih lah kiterong carik aww,, penat gila :( hmm ~ so lepas ni kiterong kena lebih berhati hati lagi hee :P tu jelah kesah nye ..
sekian terima kasih :)

No comments:

Post a Comment