Wednesday, 20 April 2011

MY EX-COUPLE nik nur asyraf syazwan ♥

NIK NUR ASYRAF SYAZWAN ! first aku kenal dye kat FACEBOOK :)second aku meet dye kat PAVILION , aku makan bersama sama an dye kat KFC :) tapi time tu kiterong cam nak tanak lah huhuu !! thirth lak aku lepak MV ,taman melati then aku trngat na ajk dye join lpak sekli .. aku text lah dye ajk lepak dye pon ckp dye na dtg aww , lepak punyer lepak .. malam tu dye terus text aku .. dye cakap nak COUPLE an aku ! so aku pon ape lagi kan ONN sje .. time tu pulak aku SINGLE KAN ? accept dgn rela hati :D first date aku an dye , kiterong cam MALU MALU pon ade , nak borak pon da ta tahu nak cakap pasl ape ? kadang tu law mesej pon cam nak tanak taw ! HAHAHAH funny kan kiterong :) but dah selalu aku an dye meet ,kiterong da tak MALU MALU lagy hee :P , NIK ni jeniS yang suka sgt wat MUKE..tak tahu la knpe ? dgn CARA wt muke dye mybbkan aku ta suka aww PALING MENYAPAH! boleh dikata hampir EVERDAY aku an dye FIGHTER ! hee :p gaduh pon , gaduh MANJA MANJA ♥ HONEST aku memang SAYANG kan dye but now i cant ? sorry hmm ~
myb aku an dye tade JODOH kod :( itsokey lah law ade jodoh kite myb kite BCAK TOGETHER ♥♥♥  i miss you  :(

No comments:

Post a Comment