Wednesday, 4 May 2011

HOTSTUFF ♥

yeah ! kami style kami HOT ! so what ?
you all peduli kan kata orng lua sana semua dengki tguk kite HOT kan kan biy 
kiterong HOT ! sekurang kurang nye kiterong ta myusah kan duit mak bapak korang OKEY :) so mirrror your face b4 TALK abous other people oke ! yeah ! biy  I LOVE YOU MUAHAHAH FREIND FOREVER <3
you all yang kat luar sana , jgn pdng rendah pada kiterong . kiterong ta sjht nd seburuk itu key :)
kiteong semua sng berkawan nd sentiasa happy je :) so tapayah la segan segan nak tegor nak berkawan an kiterong semua <3

MISS THAT TIME ♥

SAYANG KORANG TAW TAW !
hmm ~ rindu gila kat korang , da lame kita tak lepak same2 kan cam dulu hmm :( semua da buzy je kan ,itsokey la one day we back together again :) rindu mas . iema nd melissa (awok) i love you korang muahahaha muahahaha !!  nanti if ade mase kite lepak la cm dulu2 oke ;)